stereo not working on 147 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
stereo not working on 147

turned the car on this morning and lo and behold, no stereo or cd changer. A message comes up on the dash saying "cancheck" or something and the only reference the manual makes to this is for the security code. I've never used the pin code on the radio so it's a bit strange.

I tried turning the whole thing off for a while and then turn it back on but still nothing.All I had to keep me amused was the hum of the engine (not a bad thing) but still I wouldn't mind a working stereo.

Anyone had this problem and been able to fix it?
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Hi, I've never heard of this one before, butte maybe if you post it in the correct forum you get more responses... no offense Goodluck with sorting it out!
Status: -
AO Gold Member
Mel Bonkers's Avatar
Join Date: Nov 2001
Location: Changing nappies.....
Posts: 9,842

Member car:

Edna Mode!


If I'm correct, you got a small card with a couple of codes with the extra key of your Bella! Now there's a mechanical, an electronical and a radio code. If I'm correct you should punch in the numbers of radio code with the radio station buttons (1 to 6) et voila.....that should do the trick!

Good luck!
Mel Bonkers is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

147 , stereo , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome