rear interior lamp - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
rear interior lamp

my interior rear lamp not working.
I have changed bulb and tested lamp in another car and ok.
so, where does the cable route itself through the car?
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2002
Location: Dublin
Posts: 12
Silly question - have you checked the fuse?
seeky is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
bobda's Avatar
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,247
Images: 13

Member car:

Not a GT

Does it work sometimes? mines intermittent, so I ignore it - luckily it seems to work when I need it though!!
Its the switch on mine i've concluded. Its in the catch so I'm not up for a poke around there!!
bobda is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
there is only one fuse covering both interior lamps, the front one works ok.
i believe that both int. lamps should come on at the time when the front doors open.i think the same thing happens when the rear door operate.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

interior , lamp , rear

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome