Heated rear window - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Heated rear window

Hello all

Can anybody please suggest why my heated rear window won't work. Fuse is OK, no light on the dash, and no relay click. Nothin.


Oliver [img]smilies/cwm14.gif[/img]
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2001
Location: Bergerac, France
Posts: 649

Member car:

155 Q4

Have you been under the dash recently, when i had an alarm fitted, they disturbed a wire and i had the same problem.
However it really won't work now as I can see that the contact onto the rear screen has sheared off, so it really won't work.

Steve Webb is offline  
Status: - Update
Posts: n/a

Thanks for that. There was an alarm fitted but I have just removed it. The heated window has never worked since I bought the car. There most be some sort of 'brain' for it because the switch is not an on/off type. Any more info?

Status: -
AO Platinum Member
Ralf S.'s Avatar
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 12,568
Images: 18
My guess would be the switch.

Try to by-pass it to test it.

Ralf S.
Ralf S. is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

heated , rear , window

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome